Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Glad i hågen

 

 

jag är en kvinna med glöd

lever ej allena på bröd

inte heller så spröd

förblir så till min död

 

känner hettan i kroppen

men är klar i knoppen

stolt liksom snoppen

jag är uppå toppen

 

leva livet jag vill

det står aldrig still

ej heller en pistill

är inte en lipsill

 

glada dagar jag ser

men aldrig att jag ber

av det fina jag vill ha mer

och det jag också ger




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 166 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-06 21:47



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP