Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Du har ögonen på dig


Digital Panik

Vår rädd!

 

Du är inte ensam

och du blir sedd 

och vägd

och befunnen för lätt

av Statens och Kapitalets 

 

Algoritmer.




Fri vers av Algotezza VIP
Läst 216 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-07 08:16



Bookmark and Share


  Larz Gustafsson VIP
Magnum Bonum.
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Algotezza
Algotezza VIP