Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Vart tar tiden vägen

Nyss var du ett litet hjälplöst knyte och nu vuxen och medelålders
Vart har tiden tagit vägen
Du är fortfarande mitt barn och kommer alltid att vara det
Vart har tiden tagit vägen
Men när du vill så har jag en kram till övers
och dom tar aldrig slut




Prosa av Feliaxel VIP
Läst 171 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-07 08:51



Bookmark and Share


  Anya VIP
Jaa det är på barnen man ser att tiden går. Men slutar älska dem gör man aldrig.
2018-10-08

  ULJO
Fin hyllning till ett barn som alltid förblir just ett barn
2018-10-07

    Elisabeth Nilsson VIP
En existentiell fråga man ofta ställer sig, fint beskriven i din dikt.
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Feliaxel
Feliaxel VIP