Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Allvar

 

 

att allting på allvar ta

kan inte va´bra

livet så mycket mera är

tänk på livet du har kär

allt det glada som du har

allt det fina du har kvar

skratta åt det som kul är

skratta åt det som förgånget är




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 169 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-07 11:05



Bookmark and Share


  Fulbergarn
äta
skita
sova
älska
dricka
drömma
mycket annat kan man
glömma
2018-10-07

  Kungskobran VIP
Ta livet med en klackspark min vän
då blir du lycklig igen
2018-10-07

  Bodingen VIP
Inte lätt att göra som ångeststinn och missmodig, provar iaf...

Ha ha
ja titta, det funka!
2018-10-07
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP