Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Omringat

 

Jag lever i en värld
Av icke mänsklighet

Omringat av ensamhet
Omringat av sorg

Jag ser en värld
Av tyranni

Jag är jagat av rasismen
Jag är jagat av demokrati

Omringat av massa lögner om ett värdig liv
Omringat av censurens medarbetare

Befrielsen är lång ifrån att nås fram
Massatack från alla håll!

Skratten är förbjuden och otillåten enlig lagen
Poesi är förbjuden endast om man berömmer diktaturen

Från en gammal diktatur till nykomlig diktatur
Som har samma mål…. Förgöra

Fångna i mig är min tårar
Fången i mig är skratten

Fångna i mig är mina drömmar
Fångna i mig är mina dikter

I nio månader var jag omringat i mammas mage av skiten
Hela mitt liv är omringat av onds gud

Söker ingen befrielse!
Söker inga människor!

Nöjd lever jag i min bur!

 

 

 

 




Fri vers av Naji Yaaqoub VIP
Läst 209 gånger
Publicerad 2018-10-08 10:32



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Naji Yaaqoub VIP