Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Klart du kan!

Klart du kan!

Gör ditt bästa det löser det mesta!

Se där det gick!

Copyright" (©) Lars Krister Hedlin 2018-10-08

 




Bunden vers (Rim) av Lars Hedlin
Läst 176 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-08 11:22



Bookmark and Share


  StinaJ VIP
Bra uppmanande ord att ta till sig.
2018-10-10

    ej medlem längre
En positiv och smittande livssyn gör under!
2018-10-09

  Rise Little One
Aldrig ge upp är budskap.
2018-10-09

  Maria Sundelin VIP
Peppande ord
2018-10-08

  ULJO
Bättre försöka än att ge upp från början
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Lars Hedlin
Lars Hedlin