Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Lycka

 

 

att skriva dikt på dikt

det kostar på

hjärnan på högvarv gå

hjärtat drabbas av svikt

 

att applåderna få

det värmer så gott

så många jag fått

röda, vita, blå

 

kommentarer strömmat in

för detta jag gläds

jag inte räds

även om kommentaren är ogin

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 148 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-08 12:30



Bookmark and Share


  Per Drysén
Alltid brinner poetens tankar och ord
2018-10-08

  Fulbergarn
det är svårt att sluta skriva dikt
2018-10-08

  Cikoria Blå VIP
Ogina applåder vill väl ingen
ge en öknens ros
hoppas att rosens hjärtproblem
snart flyr sin kos!
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP