Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Sorgen

 

 

sorgens tysta steg

gråter i mörkret

hulkar och snyftar

i rummets mörka vrå

 

vem vill väl sorgen ha

den är inget att bry sig

men i livets långa vandring

kommer sorgen då och då

 

en ovälkommen gäst

men ack så oundviklig

den äter sig in i kropp och själ

även om den vill dig väl

 

sörja är en del av livet

så är det sagt och skrivet

man kan inte ta nåt för givet

genom sorg man måste gå

 

livet oss mycket lär

även det som inte är

som vi hoppats och trott

vi stärkta genom livet går




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 127 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-08 19:08



Bookmark and Share


    Max Poisé
Det intressanta är hur vårt sinne fungerar. Vi ör beroende av både sorg och glädje och så länge de får verka i balans så är vi lyckliga!
2018-10-08

  Kungskobran VIP
Så sorgesamt.
2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP