Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Makt

 

 

jag var aldrig nån fighter

slog aldrig knockout

mitt vapen blev orden

avväpnade mina fiender

 

okunskap föder mobbare

vem ska lära dem förstå

att andra inte är fiender

att vänskap är nåt fint




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 154 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-08 19:23



Bookmark and Share


  Per Drysén
Makt genom att trycka ner nån annan är falsk makt
2018-10-09

  Kungskobran VIP
Man kan skaffa sig makt på många olika sätt, mobbning är ett av dom,
den fegaste.

2018-10-08
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP