Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

griper tag

 

suddig är min morgonbild
i höstens gråa töcken

träden bort på ängen
som svamp uti betong

ser skira slöjor vandra
mellan och vid backars fot

när några rådjur stannar
för att smaka på låga växters blad

de vilda flyr likt slöjorna
som drar iväg när solen 

griper tag

 

©tk.

 

 




Fri vers av thyra
Läst 226 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-09 18:53



Bookmark and Share


  limerick
Grattis till placeringen!
2018-10-13

  Lindalou
Det känns som om jag är där och ser allt. Väldigt vackert.
2018-10-12

  limerick
Fin naturskildring!
2018-10-09
  > Nästa text
< Föregående

thyra
thyra