Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kylskåpspoesi och brunsås

allt jag vill är
kylskåpspoesi
jul
kramar med mamma
vegetariska köttbullar med brunsås
och sinnesro




Fri vers (Fri form) av Elin Wedin
Läst 165 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-09 19:27



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin