Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kuriosa!

Visste du att; om man tar en halv kopp med vatten, sätter in i mikrovågsugnen,värmer i cirka en minut, och sedan häller i två teskedar snabbkaffepulver, och sedan rör om , häller i resten av koppen med vispgrädde, och rör om. Visste du då att man blir mätt på en halv kopp kaffe?




Bunden vers av Mim
Läst 130 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-10 03:11



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim