Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Levingrad- En Kuriosa-loppis!

Tänk om loppisar erbjöd sig att sälja kuriosa- Intressanta fakta, istället för en massa bortkastade ting?

Tänk om denna kuriosa, inte lever i varje person?
Tänk om den finns i böcker?
Eller lever den hos oss, var och envar, i olika grad?




Bunden vers av Mim
Läst 133 gånger
Publicerad 2018-10-10 03:15



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim