Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
I vilken mån har du Levingrad i ditt liv?


Levingrad!

Lev i den grad som du anser tillräcklig.

-Du lever ju!
-Förvånansvärt, eller hur?

Lev i den grad som du anser tillräcklig, gör något av ditt liv.

-Var ska jag göra av mitt liv?
Ska det gömma sig under sängen, eller stå och välkomna någon/några, sig själv vid dörren?

Lev i den grad...
Levingrad!

Levingrad- (Den hop av känslor som ansamlas i en människa, som den trupp, som den vore på väg, att gå ut i strid! Men utan att hopen av känslor, går ut i strid, riktas den mot människan själv, och då gäller det för människan att kontrollera sina känslor till den grad...)

Eller? Levingrad- Kort och gott- Sammanfattat som Inlevelseförmåga.




Bunden vers av Mim
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-10 03:21



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim