Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Alias

 

 

de blir aldrig levande

bara vaga skuggor

av påhittade alias

 

de blir bara fler

jag pratar med dom

men hör dom inte

 

stum konversation

ord utbytes

ibland tomhet

 

majoriteten härskar

gnuggar händerna

av belåtenhet

 

andra famlar i mörkret

ser inte ljuset

dömda till intighet




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 201 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-10 10:07



Bookmark and Share


    Elisabeth Nilsson VIP
Bra diktat! Demokratin lyser med sin frånvaro! Makten smakar bäst.
2018-10-10

  Bodingen VIP
AHA, NU BLIR DET VERSALER ISTÄLLET SÅ KANSKE DU SER OCH HÖR MIG MEN KOMMER FORTSÄTTA SMÅSKRATTA LITE FÖRSYNT SOM he he
2018-10-10

  Kungskobran VIP
Majoriteten kör över minoriteten, det kallas demokrati.

Fint skrivet med mycket symbolik
2018-10-10
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP