Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Miljoner ögon

En person? ja, ett barn. Sittandes ensam i sitt egna mörka rum i källaren, på golvet lutandes mot en hård sittplats. Endast ljuset från mobilskärmen har en kontrast mot detta mörker. Barnet slår snabbt på mobilskärmen, väntar några sekunder och fortsätter sedan. Tillslut kollar hon runt lite grann, men inte bak, ner på skärmen igen och sedan hoppar upp. Hon springer ut ur rummet och snabbt blir stegen längre och längre bort när hon springer uppför trappan. Allt som är kvar är tystnaden och mörkret. Ögonen och jag.




Prosa (Kortnovell) av Förgätmejej
Läst 214 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-11 18:13



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Förgätmejej
Förgätmejej