Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Rätt ikon!

Rätt ikon!
Att bete sig på rätt vis!

-Menar jag Rättvis, men med mellanrum emellan när jag skriver det?
-Absolut inte!
-Men kan man tänka sig det?
-Så långt skulle jag inte gå!

Så långt skulle jag inte gå, som att göra som alla de brottsbenägna personer, som det står om i tidningen!

-Du menar moral?
-Du menar etik?

-Har du inte prövat den nya parfymen ...
Sense Morale!
I tider som dessa, är det inte tillrådligt att tala om bondförnuft...
Hur många bönder finns det i det här landet?
Mer angeläget att tala om Sense Moral.
Men varför? (Kolla upp bakgrundshistorien)!




Bunden vers av Mim
Läst 136 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-12 00:54



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim