Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Tänder på dig


Runt ditt mjuka bröst
jag kupar min hand

Du stönar och viskar
jag vill ha dig i mig

Jag kysser din nacke
och biter i ditt BH-band

Hör hur det knastrar till
och något viker sig

Så nu ska jag beställa tid
för min trasiga tand

Och hoppas att du
fantastiskt vackra tjej

Skulle kunna låta det gå
även för mig ibland

Lite bättre när jag kärleksfullt
tänder på dig




Fri vers av Whero
Läst 406 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-12-14 15:24



Bookmark and Share


  Connie
Härlig humoristisk text, med lite allvar bakom också. Gillas mycket :)
2020-11-20

  Anna Hägglund
Superbra :D
2019-02-01

  Mona Nordkvist VIP
Jag ser bilden och skrattar högt för mig själv:))
2018-12-28

  ResenärGenomLivet VIP
Trots den trasiga tanden kan jag inte låta bli att skratta lite...:-))
2018-12-15

  Maiah VIP
Jag kan bara undra hur ditt svar lyder när tandläkaren frågar hur det här har gått till ;-)
2018-12-14
  > Nästa text
< Föregående

Whero
Whero