Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kompromisser

kan du minnas hur det var innan?
innan du blev ett vi
och önskningar blev kompromisser

jag minns,
jag minns att jag var hel
att jag längtade till
just de där kompromisserna
att vara en del
av helheten och inte bara ett jag

nu längtar jag bara
och önskar
att mina önskningar kan få förbli
hela, kompromisslösa
och kanske till och med
bli till planer

och jag önskar inte bort dig
jag önskar bara tillbaks mig själv




Fri vers (Fri form) av Elin Wedin
Läst 179 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-12 15:44



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin