Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Russinen i kakan

 

 

fina kakan god

men jag ändå

bara russinen vill ha

de är de bästa




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 123 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-23 10:13



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ett russin i en kaka
låter sig väl smaka
men jag vill nog ha hela Kakan
när hon ligger mellan lakan
2018-10-23

  Kungskobran VIP
Russinen i kakan plockar jag lätt
det är ett sätt
att få mer
än ögat ser
2018-10-23

  Bodingen VIP
Bra, jag snor kakan he
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP