Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Koncentrerad dryck/existensialism!

Historia betyder koncentration.
Fokusera, och du kommer att lära dig en hel del.
Formeln för att lära sig saker, eller kanske sunt bondförnuft...
Är...

Fokusera, och du kommer att lära dig en hel del.
Det är visdomen som talar.
Kanske en del erfarenhet?

Vad var en upplyst man, när han gick?
Eller var han upplyst, inte i sinnet, utan av solens strålar,
där han gick?

Koncentration, kan vara för mycket, eller för lite av den varan.
Du är i din kropp,
det är din alldeles egen avdelning!

Om man inte är på psyket, så är man hemma med sin koncentration.
Koncentration som ges utlopp för..
Eller kanske inte?
Men i början, började allting med energi!
Fortsatte så med slutprodukten, eller beteendet koncentration.
För att vi skulle ha någonting att göra!
Men vad du gjorde , var upp till dej!

Din alldeles egen avdelning, börjar där ditt alldeles egna rum tar vid!
Rummet i familjen, endast avsett för dig!
Några saker ställs in, och avståndet/ den personliga sfären, där man vill ha människor på minst 3 meters avstånd, tar vid!




Bunden vers av Mim
Läst 130 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-14 02:43



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim