Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

När två blir en

 

 

innerlig och ljuv

sådan bör kärlek vara

erotikens vilda lekar

har sina regler

när de båda förenas

är allt fulländat

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 173 gånger och applåderad av 9 personer
Publicerad 2018-10-14 14:55



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
Nej, ingen idé att anstränga sig, det brukar gå åt skogen i alla fall *fniss*


2018-10-14

  Peter Olausson VIP
Instämmer i det budskapet!
2018-10-14

  Kungskobran VIP
När kärleken allting tar
vad har jag då kvar
jo jag har dej
min underbara tjej
2018-10-14

    Elisabeth Nilsson VIP
Sådan är kärleken! Fint diktat!
2018-10-14
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP