Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
läs kanske föregående alstring "Snälla killar" före denna


Osnälla killar


men visst är det så
att osnälla killar får knulla mer

oftare med olika tjejer

särledes i yngre ålder

de drar till sig uppmärksamhet
väcker många tjejers lustor

ses som mystiska, sköna
og spännande

men när det gäller
förhållanden

är de just osnälla
ej dugandes till


då kunne vi snälla boys
väljas

är vi snälla nog
vilket vi bör vara

så låter vi er
njuta vidare fritt

av badboysen























Fri vers (Fri form) av S.A.I. Steve Lando VIP
Läst 290 gånger och applåderad av 13 personer
Publicerad 2018-10-16 04:00



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Inga bad boys mer. Det är slut med det. Det var inte ens jag som drogs till dom. Dom drog till sig mig. Jag trodde det allt som fanns. Nu vet jag att det finns mer.
2018-10-17

    ej medlem längre
Väldigt bra skrivet.
2018-10-16

  Öknens Ros VIP
hur "snäll" får man vara, och funkar det så bra i verkligheten?
2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

S.A.I. Steve Lando
S.A.I. Steve Lando VIP