Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

En ursäkt och Trots!

Jag gjorde så här och här. Vidare skall jag ge exempel på det i framtiden!
Mina tillkortakommanden!
TROTS, att det inte var vad jag eftersträvade!




Bunden vers av Mim
Läst 157 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-16 05:01



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Mim