Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

MÅ DU BRINNA

 

Jag iakttar

fotot av dig

 

ögonens maskerade

känslokyla

 

det smala leendet

över gifttänder

 

du var en diktator

skapade rädslor

 

drillade oss

till absolut lydnad

 

kväste våra viljor

med hot och våld

 

vi blev soldater

i din privata armé

 

obrottsligt trogna

alltid i givakt

 

jag för tändstickan

till fotot av dig

 

må du brinna

i evighet

 

min styrka

överlevde din




Fri vers av Elisabeth Nilsson VIP
Läst 203 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-16 17:48



Bookmark and Share


  ResenärGenomLivet VIP
Man gör nog vad som behövs för att överleva...starkt berörande text...
2018-10-20

  Lars Hedlin
Starkt som tusan!
2018-10-18

  Fulbergarn
Din tid kom till slut. Du får mycket sagt med få ord
2018-10-16

  Niliboy
Huga ligen, gamla Spanien?
2018-10-16

  ULJO
Så jäkla bra
2018-10-16

  M.Eta
Stark text, förstår att det inte finns några goda minnen från denna person.
2018-10-16

  Blomma-Stjärna VIP
i styrka och i kärlek har du överlevt
och nu bränner du det förflutnas bann!
2018-10-16

  Feliaxel VIP
Hämnden är ljuv
2018-10-16

  Poeten Salvador VIP
Äkta känslor
2018-10-16

  Öknens Ros VIP
ceremoniel ritual att bränna det förflutna.
2018-10-16

  Marita Ohlquist VIP
Stark text som väcker tankar och känslor om min egen barndom!

"min styrka...överlevde din"

Ja, du min vän, vi har klarat oss bra, både du och jag.

2018-10-16
  > Nästa text
< Föregående

Elisabeth Nilsson VIP