Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
En portion självironi.


Värdering

 

 

ingen tittar längre på mig

inte med den blicken

jag fick som ung

 

ingen skrattar åt mina skämt

fast jag vet att de är kul

inte ens att någon småler

 

ingen besvarar mina kommentarer

mina åsikter räknas inte

hur kloka de än är

 

ingen är så osynlig som jag

jag är bara luften de andas

viftar bort med handen

 

ingen borde få känna så

ingen borde behandlas så

ingen är värd mera

 




Fri vers av Öknens Ros VIP
Läst 276 gånger och applåderad av 11 personer
Publicerad 2018-10-18 13:29



Bookmark and Share


  Per Drysén
Utanförskap skapas av andra som ignorerar. Berörande text.
2018-10-19

  Fulbergarn
Ja
tycker ungefär likadant
men bara med en portion
självironi
2018-10-18

    Elisabeth Nilsson VIP
En portion självironi är inte fel. Men med åldern kanske blickar och annat minskar. Skit i det! Var stolt över dig själv!
2018-10-18

  Bodingen VIP
Samma här, när jag ska gå in på Coop reagerar inte ens fotocellerna som öppnar dörrarna, måste alltid vänta på nån annan som jag kan haka på och efterso...nej nu ska jag sluta larva mig för idag.

PS Du skriver jättebra, bokmärker
2018-10-18

    ej medlem längre
Jag bara ge dig en puss kungskobran, för att du är en så stöttande vän. Till den det gäller. Kolla här nu Öknens Ros. Du har jättemycket fina vänner här. Och du är viktig. Vi är lite oroliga för dig just nu, eftersom du inte har laddat upp någon dikt den senaste kvarten.
2018-10-18

  Kungskobran VIP
En vindpust sveper förbi
var är du min vän
jag letar jag ser
men inget finns
vart tog du vägen
jag vet att du finns
Kryp fram
kom ut min flicka
dansa i gröngräset
där daggen lämnar sitt spår
kom ut i ljuset
kom ut till livet

2018-10-18

    ej medlem längre
Sluta värdera dig själv genom mäns ögon. Vem fan bryr sig? Det är inte ens viktigt. Ytan är en människas skal. När insidan blir självlysande, så som på dig (och mig) då ser alla andra det med. Jag sminkar mig aldrig. Jag går ut i luffiga kläder. Jag möter män i varje hörn som försöker. Fast det inte går. *s*
2018-10-18

    Ken Cassel
Jag får väl lov att hålla med Camilla där
Själv så önskar jag att jag vore osynlig
Men bara när jag själv vill, då förstås
hihihi
Öknens Ros
Du behövs här på sajten för annars så förlorar jag ännu en god skrivarevän
Vilket jag inte vill göra om jag slipper

Kram på dig!
2018-10-18

    ej medlem längre
Jo. Jag skrattar ihjäl mig åt dina skämt. Du är jätterolig. Och säkert också jättefin. Din insida lyster igenom och färgar hela din uppenbarelse. Du är vacker utan att jag ens har sett dig.
2018-10-18
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP