Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

i väntan på dig

jag känner mig så ensam
när jag väntar på dig
och du
på någon som är så mycket mer
så mycket
när jag är inget
och allt
i väntan på dig




Övriga genrer av alla mina problem
Läst 193 gånger och applåderad av 6 personer
Publicerad 2018-10-18 14:26



Bookmark and Share


  Lazuli
Ungefär så jag känner mig:-)
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

alla mina problem