Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

regn

Jag skakar

tårarna sluter inte rinna och mina armar slutar inte skaka
tårarna slutar inte rinna
fan
fan
jag kan inte få dem att
sluta

det regnar och jag kollar bara upp
låter regnet rinna ner på mitt ansikte
låter regnet blandas med mina tårar

och du kollar på mig och det gör ont det gör så jävla ont

om det inte vore så fruktansvärt kallt
hade jag svurit att det här var helvetet




Fri vers av alla mina problem
Läst 180 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2019-03-15 20:15



Bookmark and Share


    ej medlem längre
En intensiv beskrivning av mänskligt lidande när det är som allra värst.
2020-04-01

    ej medlem längre
helvete har frusit över?! en gång gick jag så länge att kylan gjorde en 360-graders vändning och blev varm. betyder visst att musklerna äter upp sig själva. inte roligt.
2019-03-15
  > Nästa text
< Föregående

alla mina problem