Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Zombie

Jag dog för över ett år sen
Jag dog
Mitt framför dig
Och du märkte inte

Jag är en zombie
Ett levande lik

Det är för sent för mig
Mata mig med medicin om du tror att det kommer hjälpa
Men det kommer det inte

Det är försent nu
Det är försent
Det är försent




Fri vers av alla mina problem
Läst 161 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2020-09-16 12:46



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
gillar den här. nyskapande lyrik. bra.
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

alla mina problem