Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Nattängel

En ängel
Sitter framför mig i min säng
Klockan är 02.06
Jag såg henne inte gå in
Jag frågar henne
När får jag bli som du
När får jag flyga utan att falla
När får jag vara på toppen utan att vara rädd för botten

Den vackra ängeln med isblå ögon och nästan vit blonda lockar
Kollar varmt på mig
Stryker bort ett hårstrå från min panna

Hon ler

Jag såg henne inte gå ut




Fri vers av alla mina problem
Läst 148 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2020-07-25 20:27



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du kan poesi. fortsätt.
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

alla mina problem