Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Fest

jag vill ha dig nära
alltid närmare än sekunden innan
och jag vet att du inte vill skada mig
fan jag vet det
men jag blöder ändå
och du håller dig på avstånd
och jag dricker mig full
och kysser någon annan
hoppas att du känner något
vad som helst
men du kollar inte ens
jag blundar
och låtsas att jag kysser dig




Övriga genrer av alla mina problem
Läst 88 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2021-10-17 00:14



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

alla mina problem