Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

uttnytjad

Jag vill bara att nån ska bry sig
Torka mina tårar och inte utnyttja mig
Det enda som fortfarande gör mig glad är att sova

Jag tror inte jag älskar någon längre
För inte älskar någon mig
Ingen går med mig och ingen lyssnar på mig
Dem enda som bryr sig är folk som vill få mig i sängen




Fri vers av alla mina problem
Läst 142 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2020-04-23 22:37



Bookmark and Share


  SatansSon VIP
du är alltså tjej. jag tycker du är en bra poet. vare sig du är ett bra eller dåligt ligg.passa dig förresten för dårar till killar.
2020-09-16

  SatansSon VIP
du är alltså tjej. jag tycker du är en bra poet. vare sig du är ett bra eller dåligt ligg.passa dig förresten för dårar till killar.
2020-09-16
  > Nästa text
< Föregående

alla mina problem