Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Ett drömliv!

Hon skapade något fint.
Hon var konstnär.

Ibland var hon konstnären, med pricken över i:et,
och ibland var hon en helt vanlig morsa!




Bunden vers av Mim
Läst 148 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-19 03:33



Bookmark and Share


    ej medlem längre
Ja tänkbara rollerna kan vara många..
2018-10-28
  > Nästa text
< Föregående

Mim