Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Släck inte natten

Snälla livet lämna mig inte bakom

Släck inte natten

Släck inte stjärnorna

Släck inte månen

Släck min oro

Släck min stress

Men vad du än gör släck inte natten

Tänd inte ljuset

Hämta vingarna

Flyg till månen

Kasta loss

Håva in stjärnorna och lätta ankar

Så snälla livet lämna mig inte bakom

Släck inte natten

Släck inte stjärnorna

Ta inte månen för då sänder du livet ifrån mig




Övriga genrer av ljus humlan
Läst 179 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-19 18:10



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ljus humlan
ljus humlan