Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Leva eller älska

Jag vill leva men slippa tala
slippa alla gråa ord
bara minnas dom glada
Jag vill leva men slippa älska
det plågar mig så
Jag vill bara ha allt bra
älska de glada
Jag vill inte älska under dessa villkor
Kan vi inte sluta leva och bara älska




Övriga genrer av ljus humlan
Läst 143 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2020-04-15 15:38



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

ljus humlan
ljus humlan