Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Pepprat trä

Parkbänken du sover på,
vinden du vill fly från,
stormiga nätter på blöta tidningspapper,
gräset, du förtvivlat försöker gömma dig i,
hamnen du aldrig skådat, vågor du alltid längtar till,
mållinjen du alltid föraktat.

Månen, du älskar,
din bästa vän,
som gömmer fjärilar mot väggar,

parfymen som flyttat in bakom morgonrocken,
nyheterna, den dagliga tortyren.

Displayen, den falska sanningen,
protesen i det kärnfriska,
molnen, som klär i solljus, innan det ens börjat regna.

Fantasifullt
långt under nyårsfyrverkerier,
gråter du istappar i natten.


( Mitt liv gör också ont ibland).




Fri vers (Fri form) av Ewelina Mann
Läst 106 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2018-10-19 20:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann