Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Alla bär vi med oss barnet från förr,de gör sig påmint ibland,det behöver kärlek och omtanke. Så omfamna ditt inte barn och säg att det duger som det är,det är unikt och älskvärt<3


Barnet

Barnet som bara vill bli älskad och sedd
beter sig uppstudsigt och upproriskt
men inom sig är det rädd och vill bli ledd
av sina föräldrar som alltid hade fullt upp
En mamma som var upptagen av att städa, hålla rent
laga mat och baka även om det var sent
En pappa som nästan alltid var borta,han gjorde karriär,kom hem för att vila och då fick man inte vara till besvär
Att skrika och bete sig upproriskt var ett sätt att bli hörd
men det gjorde bara min mamma ledsen och störd
Det gjorde ont att se henne gråta,det var alltid jag som skulle be henne förlåta




Fri vers (Fri form) av annelie eriksson VIP
Läst 253 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-21 01:19



Bookmark and Share


  Marita Ohlquist VIP
Starkt berörande text!
2018-12-20
  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP