Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
Många är det nog som är less på denna pandemi!


jobbig tid med Covid

Sov i ro du virus av vår tid
För dig vill vi inte kännas vid
Du kom som en storm och ditt namn blev Covid

Nu hoppas jag att vi över dig ska vinna
att du snart kommer försvinna!




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 87 gånger och applåderad av 3 personer
Publicerad 2022-01-17 17:33



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP