Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Empati i Corona tid

En kärleks handling i Corona tid,
skulle vara att lämna nonchalans till restriktioner bakom oss,
och istället låta respekt och empati för varann ta vid.




Fri vers av annelie eriksson VIP
Läst 119 gånger
Publicerad 2021-03-16 10:52



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

annelie eriksson VIP