Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

kosmos

tankarna
och alla outtalade ord
som längtar efter att få sväva fritt

ljuset
mina andetag
kroppens värme

absorberas
slukas
sugs sakta ner i

den täta, ogenomträngliga tystnaden




Fri vers av Mow Dean VIP
Läst 291 gånger och applåderad av 15 personer
Publicerad 2018-10-23 21:12



Bookmark and Share


  DavidM VIP
Texten inger en svag förnimmelse av något, och den svävar elegant uppåt. Jag ser flera platser eller sinnesstämningar framför mig. Mycket väl författat.
2018-10-26

  Börje Larsson
mästerlig konkret beskrivning av en poetisk verklighet....
2018-10-24

  cilax VIP
fin
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Mow Dean
Mow Dean VIP