Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

våga vara liten

varför alltid så rädd
lilla du, lilla jag
ta dig samman, låt dig våga
du blir stor då en dag

låt dig våga vara liten
när världen tycks så stor
när vinden blåser hårt
låt dig vara den som tror




Bunden vers (Rim) av Elin Wedin
Läst 165 gånger och applåderad av 4 personer
Publicerad 2018-10-22 20:29



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Elin Wedin