Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Kärleks-Haiku

 

 

att ensam gå trist

tänk om kärlek kunde bli

världen så ljus blev




Bunden vers (Haiku) av Öknens Ros VIP
Läst 140 gånger och applåderad av 8 personer
Publicerad 2018-10-23 10:03



Bookmark and Share


  Per Drysén
Önskan för många ensamma
2018-10-24

  Bodingen VIP
Om kärlek kunde bli
blev promenad i eufori
ser man inte vart man går
kollrig snavar ner i snår
2018-10-23
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP