Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 


Ångloket på bilden är en modell av ett tyskt snälltåg (schnellzug) DA800 med beteckning BR23 samt kolvagn, byggdes mellan 1950 - 1959.


Märkliga Mäktiga Märklin

 

Undrar varför vi gubbar
på våra hobbys ej tubbar
vi leker även på äldre dar
barnasinne bor i oss kvar

är härligt att in sig nörda
känns ej heller likt börda
aldrig sett kvinnor samla
modelljärnvägarna gamla

kanske kan bero på gener
eller olik ådra i dess vener
så tjejer testa denna hobby
råder nu min enmanslobby




   




Bunden vers (Rim) av Bodingen VIP
Läst 153 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-24 12:08



Bookmark and Share


  Öknens Ros VIP
"Gubbar" blir som barn på nytt när de blir äldre.
2018-10-24

  Fulbergarn
observationen är helt korrekt
kvinnor talar samma dialekt
i bland olika språk
då kan det bli bråk
trots att det inte behövs biljett


2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Bodingen
Bodingen VIP