Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

- Släpa fram baklänges

Kan jag göra någonting för dig,
så gör jag det,
tusen gånger om.

Jag tänker inte dränka dig där bland flaskorna.


Kan jag göra någonting för dig,
så gör jag det,
tusen gånger om,
ditt täcke är tunt,
kanske svettas du, de nätter jag nästan fryser ihjäl.

Ditt kaos var större än jag trott,
jag är inte en millimeter från att förstå,
jag levererar min omtanke på helt fel sätt,
alkohol med äpple färg, är inte det jag vill ge dig,
kärlek, lyckan, en total frihet,
den dagen jag hittar den,
ska du få den direkt.

Ingen människa är perfekt.

Om du bara kunde se hur jag gråter,
nätter som aldrig ger mig sömn,
döden stal inte bara min vän,
utan hon ryckte också med sig din,
varför,
jag blir så ledsen, så bitter,
men vi får minnas stunderna med glitter!

Kan jag göra någonting för dig
så gör jag det
tusen gånger om.


Tillägnad : Emil Sjöstedt




Fri vers av Ewelina Mann
Läst 185 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-23 20:37



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

Ewelina Mann
Ewelina Mann