Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Just när jag behövde skratta - möte på en parkbänk


En man i 40-års åldern, "får jag slå mig ner en stund?" Javisst. "Varför äter du valnötter?" Jag har precis kommit från badet, behöver lite energi innan cykelfärden hem. "Finns det ångbastu där, med både män och kvinnor samtidigt." Nej, det är inget raggningställe. "Tror du att jag raggar på dig nu?" Haha... nej jag pratar om badet. Han vill prata om valnötterna igen, "jag äter turkisk youghurt varje morgon FULLT med valnötter och en massa annat gott." Önskar att jag kunde äta yoghurt. "Varför kan du inte det?" Får gaser av det. "Du menar att du fiser!!!" Ja. "Det gör väl ingenting om man fiser lite!" Haha... jo, för det blir en obalans och mycket värre. Tar upp min återbrukade Schweppes vattenflaska. Han tar upp sin, "gissa vad jag dricker?" Vet inte. "Det är vin." Jaha och jag dricker gin tonic. "Hahaa... det tror jag inte?" Vet du att min man är italienare och han kan inte säga Schweppes eller u, han säger sheppes och o. "Har de inte Schweppes i Italien?" Haha... jo. Han kan inte forma de ljuden bara, har inte de ljuden i sitt språk. "Aha" Här ska du få en fruktbar av mig, den var egentligen till min badvän, hon kunde inte vara med här idag. "Tack den ska jag äta i taxin hem, är du på väg hem?" Ja. "Innan du går kan du väl sjunga en sång för mig?" Nej. "Kom igen bara EN sång." Haha... nä. "En historia då..." jag tänker en stund, kommer inte på nån. "Får jag berätta en historia för dig?" Javisst. "En man satte sig i en taxi, chauffören frågar vart han skall åka. Var som helst, för jag behövs överallt" Haha.. tack!




Prosa av lila fjäderblomman VIP
Läst 236 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-23 23:26



Bookmark and Share


  Karina"Kia"
Ett bad och en träff!
2018-11-04

  Blomma-Stjärna VIP
Oj, oj - universum tar hand om dig min vän - ett gott skratt och även en liten vink om att du behövs i livet och därför också får vad du behöver! KRAM
2018-10-24

  Lars Hedlin
Ett möte med en insikt kanske!?
2018-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Intressant möte och en fantastisk historia om taxiresan!
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

lila fjäderblomman
lila fjäderblomman VIP