Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Schysta grabbar!

 

det är ni som är dom coola

som alltid är ärliga

gillar Rom och Cola

ni är bara så härliga! 

 

tack ni schysta grabbar 

för att ni finns

ni gör inga tabbar

är artiga mot kvinns

 

världen vore tråkig utan er

humor ni måste ha 

sura miner inget ger

annars är det bara att dra

 

schysta grabbar ej växer på träd

de ett särskilt släkte är

i synnerhet de som ligger på pläd

inget mer man begär

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 187 gånger och applåderad av 7 personer
Publicerad 2018-10-24 17:44



Bookmark and Share


  Fulbergarn
Ha ha, hm
jag får väl skaffa pläd då!
2018-10-24

  Bodingen VIP
F! kommer säga F! en sån F!
2018-10-24

  Marita Ohlquist VIP
Läser din text om schysta grabbar och drar lite på smilbanden!
2018-10-24

  SatansSon VIP
nödrimmen känns onödiga.
2018-10-24

    ej medlem längre
Ligger på pläd? Är dom uppstoppade? ;) tack för att du finns, du roliga och kloktänkande "kvinns".
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP