Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018-09-18 Rom


Alla sorger bär till Rom



det regnar en natt i Rom
luften är tung att andas
och dropparna känns
som knytnäveslag mot huden

från fönstret på sjätte våningen
ser allt så litet ut

om hon blundar kan hon höra
hur änglarna gråter




Fri vers av <3
Läst 355 gånger och applåderad av 1 personer
Publicerad 2018-10-24 18:51



Bookmark and Share


  julia.s
Det här var ju fantastiskt. Både titeln och texten.
2019-05-19
  > Nästa text
< Föregående

<3
<3