Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Oskulden

 

han ville hon oskuld skulle va'

ingen annan dög

han ville den förste för henne va'

på tronen hög

 

själv han erfarenheter gjort

njutit av varje stund

gjort saker han inte borde gjort 

allt för en herdestund

 

nu han träffat flicka så rar

blyg och timid

han tänkte vilken tur jag har

där han satt bredvid

 

då plötsligt hon fråga´

säg är du oerfaren

skulle han våga

rädd som haren

 

till sist han bekände

kunde ej med osanning fara

det var dumt det som hände

be mig åt fanders dra bara

 

då hon bara skrattade och sa

var inte ledsen för det du gjort

detta är ju jättebra

jag har också gjort saker jag inte borde gjort

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bunden vers (Rim) av Öknens Ros VIP
Läst 160 gånger och applåderad av 5 personer
Publicerad 2018-10-24 20:05



Bookmark and Share


  Bodingen VIP
I b.l.a Indien går det utmärkt för tjejer att få en ny slidkrans med plastikkirurgins hjälp så allt blir som det ska på bröllopsnatten, hederskultur? Moahahahaha
2018-10-25

  Birk Andersson
första gången
blev sista gången
som oskuld
2018-10-24

  Fulbergarn
Man kan vara oskuld på många sätt och vis
Min tjejkompis har aldrig blivit tagen av polis
På detta område är hon som en oinvigd novis
2018-10-24

    ej medlem längre
Det är märkligt det där. Jag träffade en man när jag var 42 och hade fött två barn. Han var svartsjuk på varenda tidigare kärleksrelation. Ville jag skulle spalta upp vilka jag hade vart med förut. Som att mitt liv skulle varit ett oskrivet blad. Och jag hade utfört jungfrufödsel, typ. Snälla hjärtanes, jag kommer inte ens ihåg. (Det var inget bra svar)
2018-10-24
  > Nästa text
< Föregående

Öknens Ros
Öknens Ros VIP