Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 
2018-09-22 Nice


Franska kyssar

ögon från Marrakesh
läppar från Paris

kyss mig,
igen och igen och igen.




Fri vers av <3
Läst 336 gånger
Publicerad 2018-10-24 18:56



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

<3
<3