Poeter.se logo icon
Redan medlem?   Logga in




 

Att ha en vän

Ja, en vän i viken...
så du inte blir besviken...

Bättre en vän i handen
än hundra på Facebook

Jag vägrar Facebook
och det är det rätta för mig.

Att träffa folk "In Real Life"
Jag föredrar det!

Jag är en naturlig dam
och det ska jag nog förbli...

Inga tatueringar på mina armar!

Jag är sund, normal, naturlig...

Oh, yeah...




Fri vers av bohemen VIP
Läst 161 gånger och applåderad av 2 personer
Publicerad 2018-10-24 20:30



Bookmark and Share

  > Nästa text
< Föregående

bohemen
bohemen VIP